Varausehdot

Turtialan Lomakylän varausehdot vuodelle 2021

Turtialan Lomakylä noudattaa mökkien tilaamisessa, varaamisessa ja peruutuksissa seuraavia ehtoja:

Nämä ehdot tulevat kumpaakin osapuolta sitoviksi, kun asiakas on suorittanut näissä sopimusehdoissa mainitun varausmaksun tai koko mökin vuokran eräpäivään mennessä.

Maksu

Varausmaksu 100 € (tai 100 €/viikko) joka vahvistaa varauksen, suoritetaan joko laskun mukaan tai 7 päivän kuluessa varauksesta Turtialan Lomakylän tilille. Loppumaksu suoritetaan käteisellä saavuttaessa Turtialan Lomakylään. Mikäli varaus tehdään myöhemmin kuin 4 viikkoa ennen vuokra-ajan alkamista, on vuokra kokonaisuudessaan maksettava heti.

Peruutukset

Varauksen peruutus on aina tehtävä kirjallisesti Turtialan Lomakylään. Peruutuskuluina pidätetään aina vähintään maksettu varausmaksu.

Turtialan Lomakylän oikeus peruuttaa varaus

Mikäli asiakas ei maksa sopimuksen mukaista varausmaksua tai vuokraa sovitussa ajassa Turtialan Lomakylän tilille myyjä voi irtisanoa vuokrasopimuksen.

Oleskelu mökillä

Lomamökin vuokraan kuuluu vuokratun mökin vapaa käyttöoikeus. Mökissä sisällä tupakointi on kielletty. Mökkiin sisältyy kalusteet, perusastiasto, puut takkaan, saunaan ja nuotiopaikalle. Asiakas tuo mukanaan omat liinavaatteet ja pyyhkeet. Mökin siivoamisesta vuokra-aikana ja sen päätyttyä huolehtii asiakas. Mikäli varauksen päättyessä ei siivousta ole tehty, Turtialan Lomakylällä on oikeus periä 50 euron suuruinen siivousmaksu. Jos loppusiivous halutaan ostaa, se on tilattava viimeistään tulopäivänä. Lomakohde on asiakkaan käytettävissä tulopäivästä klo 15.00 lähtöpäivään klo 12.00 saakka.

Vahinkojen korvaukset

Asiakas on velvollinen korvaamaan mökille tai sen irtaimistolle aiheuttamansa vahingot Turtialan Lomakylälle.

Henkilömäärä

Mökkiä ei saa käyttää useampi henkilö kuin mitä mökin esittelyssä on kerrottu. Mahdollisista yövieraista tai kotieläimistä on sovittava erikseen Turtialan Lomakylän kanssa. Teltan ja asuntovaunun käyttö lomakylän alueella on ilman lupaa kielletty.

Valitukset

Kaikki lomakohteeseen liittyvät huomautukset ja valitukset on osoitettava viipymättä niiden aiheen ilmaannuttua ja loman aikana suoraan myyjälle Turtialan Lomakylään.